TW Steel HALF en EXTRA KORT Horlogebandje - Bruin 22mm

TW Steel HALF en EXTRA KORT Horlogebandje - Bruin 22mm
 

    Opties

€9,50 €40,00
 In winkelmandje

De originele 22mm brede HALVE en EXTRA KORTE vervangende bruine TW Steel horlogeband met wit stiksel en studs (popnagels), ondermeer geschikt voor de TW1, TW1R, TW3, TW5 en TW21 modellen. Dit horlogebandje is gemaakt voor mensen met een smallere pols, als vervanging van de normale lengte halve zwarte TWB24 band en is 6,5 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten - 1 cm korter dan de normale band).

Tip: deze halve horlogeband kan ook worden gebruikt om de passant (het losse lederen riempje om de band) en/of de meegeleverde originele stalen TW Steel gesp er af te halen en ter vervanging op een eigen (oude) band te zetten.

Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer, dat helemaal doorstikt is, heeft een kalfslederen voering en een originele roestvrijstalen TW Steel gesp.

U krijgt dus alleen de halve band waaraan de gesp zit (zoals op de foto).

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit halve horlogebandje een A-kwaliteit roestvrijstalen bandpen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code TWB24S
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tekst
Lengte gesp-/gatenkant zie tekst
Dikte horlogekant/punt 5/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten