TW Steel Horlogeband Beige Kroko Kalfsleer 22mm

TW Steel Horlogeband Beige Kroko Kalfsleer 22mm
 

    Opties

€16,00 €32,00
 In winkelmandje

De originele beige TW Steel TWB34 horlogeband van kalfsleer, met krokodillenprint, wit stiksel en studs (popnagels), geschikt als vervangende horlogeband voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band. Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer, dat helemaal doorstikt is, heeft een kalfslederen voering en een originele roestvrijstalen TW Steel gesp.

Deze horlogeband is naast horloges van TW Steel ook zeer geschikt voor (TW Steel) Marc Coblen horloges. Het enige verschil is dat deze band geen "snel-vervang", maar normale bandpennen heeft.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code TWB34
Soort leer kalfsleer
Structuur krokodillen nerf
Voering leer
Lengte excl. gesp 185 mm
Lengte gesp-/gatenkant 65/120
Dikte horlogekant/punt 5/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Hirsch Knight Horlogeband Kalfsleer Goudbruin

Een krachtige heren 'horloge-armband' van eersteklas kalfsleder met een tot in de kleinste detail nauwkeurige alligatorprint en met een licht-/donkervariatie, die anders alleen bij echte alligators te zien is.

€63,00 €49,00