Arne Jacobsen Horlogeband voor Bankers, City Hall, Roman & Station Watch - Mesh

Arne Jacobsen Horlogeband voor Bankers, City Hall, Roman & Station Watch - Mesh
Arne Jacobsen Horlogeband voor Bankers, City Hall, Roman & Station Watch - Mesh Arne Jacobsen Horlogeband voor Bankers, City Hall, Roman & Station Watch - Mesh

    Opties

€79,00
 In winkelmandje

De originele vervangende lederen horlogeband voor de Arne Jacobsen Bankers Watch, City Hall Watch, Roman Watch en Station Watch horloges, gemaakt van geweven staal (mesh/milanaise). Het wordt via 4 schroefjes onder de kast bevestigd (zie foto, nieuwe schroefjes niet inbegrepen).

Deze horlogeband is verkrijgbaar in drie maten:
  • - in 16 mm, voor de Arne Jacobsen horloges met een diameter van 34 mm
  • - in 18 mm, voor de Arne Jacobsen horloges met een diameter van 40 mm
  • - in 20 mm, voor de Arne Jacobsen horloges met een diameter van 46 m

Alle Arne Jacobsen horlogebanden voor deze modellen zijn onderling uitwisselbaar, zowel qua kleur als maat. U kunt uw horloge dus ook aan een andere breedtemaat horlogeband of een andere kleur lederen band dragen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Arne Jacobsen horlogebanden.

Merk Arne Jacobsen
Type Bankers, City Hall, Roman
Structuur geweven staal
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Fossil ES3363 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ES3363 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€39,00 €29,00

Fossil FS5021 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer FS5021 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€39,00 €29,00

Michael Kors MK2340 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2340 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€59,00 €49,00