Braun Horlogeband voor BN0032BKBKMHG - Mesh Milanese Zwart

Braun Horlogeband voor BN0032BKBKMHG - Mesh Milanese Zwart
Braun Horlogeband voor BN0032BKBKMHG - Mesh Milanese Zwart Braun Horlogeband voor BN0032BKBKMHG - Mesh Milanese Zwart

    Opties

€55,00
 In winkelmandje

De originele vervangende Braun horlogeband voor het Braun horloge BN0032BLBKMHG - een aan het horloge 18 mm brede geweven (mesh, milanese) stalen horlogeband met zwarte coating, die na de bevestiging 22 millimeter breed wordt, met een stalen veiligheidssluiting met Braun logo.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Braun horlogebanden.

* De horloges op de foto zijn ter illustratie van het model / de modellen waarvoor het bandje geschikt is. U koopt alleen het horlogebandje.
Merk Braun
Type BN0032BKBKMHG
Code 07211
Structuur geweven
Waterdicht ja
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2596 Horlogeband Rood Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2596 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK2309 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2309 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00