Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese

Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese
Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese

    Opties

€45,00
 In winkelmandje

De originele vervangende Braun horlogeband voor het Braun horloge BN0032WHSLMHG - een aan het horloge 18 mm brede geweven (mesh, milanese) stalen horlogeband, die na de bevestiging 22 millimeter breed wordt, met een stalen veiligheidssluiting met Braun logo.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Braun horlogebanden.

* De horloges op de foto zijn ter illustratie van het model / de modellen waarvoor het bandje geschikt is. U koopt alleen het horlogebandje.
Merk Braun
Type BN0032WHSLMHG
Code 07210
Structuur geweven
Waterdicht ja
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Michael Kors MK8393 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8393 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

StrapWorks Woven Horlogebandje voor Apple Watch Donkerbruin

De Woven Ranger van Strap Works voor Apple Watch horloges is een kwalitatief zeer mooie horlogeband met een geweven lederen toplaag. De afwerking is met de hand gedaan en is helemaal in lijn met de huidige retro-trend van stoere horlogebanden in broekriem stijl
€24,95