Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese

Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese
Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese Braun Horlogeband voor BN0032WHSLMHG - Mesh Milanese

    Opties

€45,00
 In winkelmandje

De originele vervangende Braun horlogeband voor het Braun horloge BN0032WHSLMHG - een aan het horloge 18 mm brede geweven (mesh, milanese) stalen horlogeband, die na de bevestiging 22 millimeter breed wordt, met een stalen veiligheidssluiting met Braun logo.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Braun horlogebanden.

* De horloges op de foto zijn ter illustratie van het model / de modellen waarvoor het bandje geschikt is. U koopt alleen het horlogebandje.
Merk Braun
Type BN0032WHSLMHG
Code 07210
Structuur geweven
Waterdicht ja
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4317 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4317. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Michael Kors MK2491 Horlogeband Wit Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2491 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Hirsch Princess Horlogebandje Alligatorgrain Lila

De Princess is een horlogebandje met een hoog feminien gehalte, gemaakt van het fijnste Italiaanse kalfsleer, met een natuurgetrouwe alligatorprint en semi-mat oppervlak met gedetailleerde tweekleurige afwerking
€42,00 €14,50