Duikhorlogeband type Citizen Promaster No Decompression Limits Zwart

Duikhorlogeband type Citizen Promaster No Decompression Limits Zwart
Duikhorlogeband type Citizen Promaster No Decompression Limits Zwart Duikhorlogeband type Citizen Promaster No Decompression Limits Zwart

    Opties

€16,95
 In winkelmandje

Het duikhorlogebandje van het type dat onder anderen op Citizen Promaster en Seiko duikhorloges gebruikt wordt (de band is niet door Citizen of Seiko gemaakt). Op de band zijn de No Decompression Limits (N.D. Limits) afgedrukt, als hulpmiddel voor de duiker. Deze tabel geeft aan hoe lang een duiker gemiddeld op een bepaalde diepte kan blijven, zonder bij het opduiken rekening te hoeven houden met decompressie pauzes.

De horlogeband is gemaakt van kunstrubber en is beschikbaar in breedtes 18, 20, 22 en 24 mm, waarna het bandje aan beide zijden ruim een mm breder wordt, voordat het overgaat in een golfpatroon. Aan de band zit een roestvrijstalen gesp.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Claudio Calli
Type Caucho
Code 40
Kleur zwart
Materiaal rubber/silicone
Structuur glad
Lengte excl. gesp 210 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/130 mm
Dikte horlogekant/punt 5/3 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Bandpennen (pushpins) - 2 stuks

Goede bandpennen (pushpins) zijn van groot belang voor de veilige bevestiging van uw horlogeband aan uw horloge. Niet (meer) goed functionerende bandpennen kunnen leiden tot het verlies van uw horloge.

€1,99

Michael Kors MK2309 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2309 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€59,00 €49,00

TW Steel Slim Line Horlogebandje Cognac TWA1311 - 22mm

De originele vervangende cognac bruine TW Steel horlogeband met stalen studs (popnagels) voor het TW Steel Slim Line horloge TWA1311. Deze horlogeband past ook aan alle andere horloges uit de TW Steel Slim Line collectie zoals de TW1300, TW1301, TW1302 en TWA1310

€59,00 €34,50