Daniel Wellington 20mm Classic Oxford NATO Horlogebandje Rosé Gouden Gesp

 

    Opties

  1. Niet voorradig
€35,00

De originele vervangende 20 millimeter brede NATO horlogeband voor de Daniel Wellington Classic Oxford met een horlogekast diameter van 40 millimeter, gemaakt van geweven kwaliteits nylon en met een originele Daniel Wellington gesp van roségoud roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic collectie met een horlogekast diameter van 40 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Deze Daniel Wellington NATO horloge band is 250 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang tot 21 centimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Classic Oxford
Code 0301DW
Kleur rood
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rosé rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 25,- tot € 40,-

Aanbevolen producten

TW Steel CEO Adesso Horlogebandje CE7002 Zwart 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel CEB7002 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE7002 CEO Adesso, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band

€69,00 €39,00