Danish Design Horlogeband IQ15Q667

Danish Design Horlogeband IQ15Q667
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€31,00

De originele, 29 millimeter brede vervangende horlogeband voor het Danish Design IQ15Q667 horloge. Het horlogebandje is voorzien van een goudkleurig stalen Danish Design gesp.

Deze horlogeband wordt aan het horloge bevestigd met 3 schroefjes. De schroefjes zijn niet inbegrepen - u kunt de schroefjes van uw eerdere bandje hergebruiken. 

Wij zijn officieel verkooppunt van Danish Design horlogebanden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Danish Design
Type IQ15Q667
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4330 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4330. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Diesel DZ4445 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4445 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

StrapWorks Woven Ranger Horlogebandje Medium Brown

De Woven Ranger van Strap Works is een kwalitatief zeer mooie horlogeband met een geweven lederen toplaag. De afwerking is met de hand gedaan en is helemaal in lijn met de huidige retro-trend van stoere horlogebanden in broekriem stijl
€88,00 €22,50