Danish Design Horlogeband Donkergrijs IV13Q988 IV16Q988

Danish Design Horlogeband Donkergrijs IV13Q988 IV16Q988
 

    Opties

€23,00
 In winkelmandje

LET OP! Deze horlogeband is alleen nog in het donkergrijs leverbaar.

De vervangende donkergrijze 22 millimeter brede kalfslederen horlogeband voor het Danish Design IV13Q988 en IV16Q988 horloge. Aan de band zit de originele stalen Danish Design horlogeband.

Bij deze band ontvangt u gratis twee nieuwe A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen, om uw nieuwe horlogebandje veilig aan uw horloge te bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Danish Design horlogebanden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Danish Design
Type IV13Q988, IV16Q988
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Eulit Perlon Horlogeband Panama Zwart

Deze wat steviger gevlochten Eulit Panama perlon horlogeband is dankzij oppervlakteverzegeling beschermd tegen vuil en vocht en uiterst duurzaam en bestendig. De in Duitsland gemaakte perlon band is vervaardigd uit sterk geweven perlon (polyamide). De uiteinden zijn door middel van hitte gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft

€16,50

Fossil Georgia ES2830 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge Georgia met kastnummer ES2830 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00