Hirsch Andy Performance Horlogeband Zwart Leer / Blauw Rubber

Hirsch Andy Performance Horlogeband Zwart Leer / Blauw Rubber
 

    Opties

€90,00
 In winkelmandje

De Hirsch Andy is een frisse hightech horlogeband van soepel Hirsch Premium Caoutchouc rubber, met een bovenlaag van hoogwaardig Toscana kalfsleer met alligatormotief. De punt van de horlogeband, gecombineerd met de gekleurde rand, geeft Andy een zweem van extravagantie en maakt het een zorgeloos fris (eeuwig) jeugdig modestatement.

De modellen van de Hirsch Performance Collection zijn de perfecte symbiose van traditioneel ambachtelijk leer en moderne technologie. Het aangename Hirsch Premium Caoutchouc rubber past zich perfect aan de vorm van de pols aan en zorgt – door de open en geperforeerde structuur – voor een natuurlijke temperatuur- en klimaatregeling tijdens het dragen. De banden zijn 300 meter waterdicht (en daardoor uitermate geschikt voor sport- en duikhorloges), sauna-proof en antiallergisch.

Deze horlogeband is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm:

18

20

22

24

Breedte band bij gesp in mm:

16

18

20

22

Dikte band bij kast in mm: 6 6,9 7,2 7,4

Lengtemaat*

 

 

 

 

L - 20 cm (8/12)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Andy
Code 0928028050
Kleur blauw
Materiaal rubber/silicone
Soort leer kalfsleer
Structuur alligator
Voering premium caoutchouc
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht ja
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 75,- en meer

Aanbevolen producten

Marc Coblen Bezel 45mm Geelgoud Staal Nightsky - MCB45YN

Een 45mm Marc Coblen vervangende bezel (horlogering, lunette) van gepolijst geelgoud staal, bezet met fonkelende Swarovski kristallen. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€34,00 €25,00

Diesel DZ1755 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1755 . De band is gemaakt van wit leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,50

Michael Kors MK9025 Horlogeband Blauw Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK9025  (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00

Michael Kors MK3544 Horlogeband Goud Mesh (Milanese)

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK3544 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€79,00