Hirsch Cordette Cocktail Watch Veter Horlogebandje Zwart

Hirsch Cordette Cocktail Watch Veter Horlogebandje Zwart
Hirsch Cordette Cocktail Watch Veter Horlogebandje Zwart Hirsch Cordette Cocktail Watch Veter Horlogebandje Zwart Hirsch Cordette Cocktail Watch Veter Horlogebandje Zwart

    Opties

€29,90 €39,90
 In winkelmandje

De Hirsch Cordette is een cordette horlogebandje (veter horlogeband) voor "cocktail" horloges met een vaste aanzet. Deze horlogeband wordt gebuikt voor klassieke cocktailhorloges die in de jaren 1930 in de mode kwamen.

Let op! De bevestiging van deze band wijkt af van normaal en als de band eenmaal vast zit, is deze alleen door deze door te knippen weer los te halen. Let u er daarom op dat u de juiste bandhelft aan de juist kant van het horloge vast maakt. De helft van de horlogeband met de gesp maakt men vast aan de “12 uur” (boven)kant van het horloge, de helft van de horlogeband met de gaatjes maakt men vast aan de 6 uur (onder)kant.

De bovenkant (de ‘veter’) van de Hirsch Cordette zit bij aanschaf aan één kant los in de bevestiging in de horlogeband. Deze kan daardoor door de vaste aanzet van het horloge worden gestoken. Het losse uiteinde moet daarna met pure alcohol of aceton worden bestreken, terug in de band worden gestoken en enkele minuten worden aangedrukt (bijvoorbeeld met een knijper). Het stalen bandje om de veter kan daarna desgewenst naar boven worden geschoven en met een tangetje worden vastgeklemd.

De Hirsch Cordette is ongeveer 17 centimeter lang (6,7 bij 10,3 - zonder de gesp of een horloge mee gemeten). U kunt kiezen uit een horlogeband met zilver- of goudkleurige gesp en ringen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld.

 

Merk Hirsch
Type Cordette
Code 11400250
Kleur zwart
Materiaal leer
Lengte excl. gesp 170 mm
Lengte gesp-/gatenkant 67/103 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7345 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7345 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Hirsch Modena Horlogebandje Alligatorgrain Cognac

De Hirsch Modena is gemaakt van kalfsleer van de hoogste kwaliteit dat door Italiaanse meesters waterdicht is gemaakt en een afwerking heeft gekregen die een echte alligator horlogeband eer aan zou doen.

€49,90

Diesel DZ7348 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7348 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00