Hirsch Pure Horlogebandje Caoutchouc Natuur Rubber Oranje

Hirsch Pure Horlogebandje Caoutchouc Natuur Rubber Oranje
Hirsch Pure Horlogebandje Caoutchouc Natuur Rubber Oranje Hirsch Pure Horlogebandje Caoutchouc Natuur Rubber Oranje Hirsch Pure Horlogebandje Caoutchouc Natuur Rubber Oranje

    Opties

€59,90
 In winkelmandje

De Hirsch Pure is een horlogebandje voor liefhebbers van een duidelijke vormtaal en de hoogste functionaliteit. De horlogeband is gemaakt van eersteklas Hirsch Premium Caoutchouc - natuurrubber met high-tech additieven dat gebruikt wordt door de luxe horloge-industrie. Hirsch Premium Caoutchouc is buitengewoon bestand tegen slijtage, verkleuring door UV-licht en chemicaliën en is absoluut waterdicht. De Pure heeft een lange levensduur en is voelbaar aangenamer te dragen dan normale synthetisch rubberen horlogebanden. De geïntegreerde lusstopper garandeert een perfecte zit en omdat de band alleen met de zijkanten op de pols ligt, kan deze beter ademen.

De Hirsch Pure horlogeband in oranje is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm

20

22

Breedte band bij gesp in mm

18

20

Dikte band bij kast in mm 4,4 4,8

Lengtemaat*

 

 

L - 20 cm (8/12)  
* De maat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Pure
Code 40538876
Kleur oranje
Materiaal rubber/silicone
Structuur glad
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch rvs
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht ja
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 40,- tot 75,-

Aanbevolen producten

TW Steel Horlogebandje CE4015 Wit 30mm

De originele vervangende witte TW Steel CEB4015 horlogeband gemaakt voor de TW Steel CE4015 CEO Tech, maar ook geschikt voor alle TW Steel CEO Tech en CEO Diver horloges met een 30 millimeter band.

€95,00