Hirsch Ranger Horlogebandje Kalfsleer Donkerbruin

Hirsch Ranger Horlogebandje Kalfsleer Donkerbruin
Hirsch Ranger Horlogebandje Kalfsleer Donkerbruin Hirsch Ranger Horlogebandje Kalfsleer Donkerbruin Hirsch Ranger Horlogebandje Kalfsleer Donkerbruin

    Opties

€41,00
 In winkelmandje

De Hirsch Ranger is helemaal in lijn met de huidige retro-trend van stoere horlogebanden in broekriem stijl. Deze moderne interpretatie is gemaakt van kalfsleer dat tot in de diepste vezels op natuurlijke wijze in het vat is geverfd.

De band beschikt over deoratief contrast-stiksel bij de gesp, aan de punt en aan het uiteinde, om de "home-made" uitstraling te onderstrepen. De roestvrij stalen gesp heeft een extra brede doorn, waardoor de Hirsch Ranger ook buitengewoon goed geschikt is voor horloges van bijvoorbeeld Maranez of Panerai, omdat de merk-gesp op de band kan worden overgezet.

De Hirsch Ranger horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:
Breedte band in mm: 18 20 22 24
Breedte band bij gesp (mm): 18 20 22 24
Dikte band aan kast (mm): 3,5 3,8 4,1 4,4
Lengtemaat*        
L - 20 cm (8/12)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Ranger
Code 05402010
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering Softglove kalfsleer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 40,- tot 75,-