Hirsch Siena Artisan Toscaans Kalfsleer Horlogebandje Zwart

Hirsch Siena Artisan Toscaans Kalfsleer Horlogebandje Zwart
Hirsch Siena Artisan Toscaans Kalfsleer Horlogebandje Zwart Hirsch Siena Artisan Toscaans Kalfsleer Horlogebandje Zwart Hirsch Siena Artisan Toscaans Kalfsleer Horlogebandje Zwart Hirsch Siena Artisan Toscaans Kalfsleer Horlogebandje Zwart

    Opties

€95,00
 In winkelmandje

De Hirsch Siena is gemaakt van origineel Toskaans kalfsleer uit Pisa, dat op traditionele wijze gevaardigd en verfijnd is. Het bovenleer wordt plantaardig gelooid en in een vat tot diep in de vezel geverfd. Het karakteristieke twee-toon-effect wordt bereikt door het handmatig aanbrengen van een donkere kleurnuance aan de bovenste delen van het leer. In een laatste stap van het arbeidsproces brengt de leerlooier handmatig een finish aan, die de band een unieke, zachte glans verleent.

Siena is een hommage van Hirsch aan de oude Italiaanse ambachtskunst. De Hirsch Siena wordt gedragen aan veel horlogemerken, zoals Omega, Longines, Jaeger-LeCoultre en Rolex als horlogeband voor klassieke en sportieve modellen.

De Hirsch Siena horlogeband in zwart is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm: 
 
16 18 19 20
Breedte band bij gesp (mm): 14 16 16 16
Dikte band aan kast (mm): 3,2 3,6 3,8 4,0
Lengtemaat*        
M - 18 cm (7/11)    
L - 20 cm (8/12)  

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Siena
Code 4202050
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie € 75,- en meer

Aanbevolen producten