Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Rood Leer Alligator 22mm

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Rood Leer Alligator 22mm
Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Rood Leer Alligator 22mm Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Rood Leer Alligator 22mm

    Opties

€16,50 €29,00
 In winkelmandje

Deze zeer fraaie kalfslederen horlogeband met alligator structuur (geen alligatorleer) voor Marc Coblen en de TW Steel 'Marc Coblen' Editons horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen, waarvan u er bij deze horlogeband twee gratis bijgeleverd krijgt.

De horlogeband is 22 millimeter breed aan het horloge en is voorzien van een rose goudkleurig stalen Marc Coblen gesp. U kunt de rose gesp laten vervangen voor een mat stalen gesp, of een zwart gecoat stalen gesp. De band is totaal 19 cm lang: 7 centimeter aan de korte helft (zonder de gesp meegemeten) en 12 centimeter aan de lange helft.

Deze horlogeband komt van TW Steel voor Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Edition horloges. De kracht van deze horloges is dat ze geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges zijn te combineren met een zeer grote variëteit aan gekleurde horlogebanden in leer en silicone rubber (die verder ook aan horloges van andere horlogemerken passen!)

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld.

Merk Marc Coblen
Code MCSLS2115
Kleur rood
Materiaal leer
Structuur alligator
Lengte excl. gesp 190 mm
Lengte gesp-/gatenkant 70/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/3 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ2063 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ2063. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€49,00

Fossil FS5108 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer FS5108 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€39,00 €29,00

TW Steel Horlogebandje TS6 Zwart Rubber 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWB184 horlogeband gemaakt voor de TW Steel TS6 Grandeur Tech, maar ook geschikt voor alle TW Steel Grandeur Tech horloges met een 24 millimeter band.

€68,00