Jacob Jensen 523 horlogeband (halve)

Jacob Jensen 523 horlogeband (halve)
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€55,00

De originele vervangende horlogeband voor het Jacob Jensen serie 523 horloge (damesmodel, zonder datumaanduiding, 22 millimeter brede kast). Dit is een halve band - u kunt kiezen uit de goud-stalen bovenhelft (meerprijs € 30,-) of de mat-stalen onderhelft. De horlogeband komt zonder sluiting - deze kan van de oude band worden hergebruikt.

Deze horlogeband is gemaakt van kunststof, met een toplaag van staal. Wij verkopen ze per helft, omdat een helft vaak eerder versleten is en de banden vrij prijzig zijn.

Bij de halve band komt een A-kwaliteit roestvrijstalen bandpen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Jacob Jensen horlogebanden.
Merk Jacob Jensen
Type 523
Type sluiting geen
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7257 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7257 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Michael Kors MK2616 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2616 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK8458 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8458 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00