Jacob Jensen horlogeband Strata 272 Blauw Leer 20mm

Jacob Jensen horlogeband Strata 272 Blauw Leer 20mm
 

    Opties

€39,50
 In winkelmandje

De originele vervangende lederen horlogeband voor het Jacob Jensen Strata 272 horloge. U kunt uw serienummer vinden op de achterkant van het horloge - deze bestaat eerst uit de cijfers 272 en daarna uit nog 5 andere cijfers. Deze horlogeband is gemaakt uit één stuk leer en wordt onder de met 4 schroefjes bevestigde kastbodem vastgemaakt (nieuwe schroefjes niet inbegrepen).

Deze horlogeband is buiten het horloge 20 millimeter breed en is gemaakt voor het 42 millimeter brede (heren) model van de Jacob Jensen Strata met datumaanduiding. Deze band is niet bedoeld voor de kleinere Jacob Jensen Strata 282 - de band voor dat horloge kunt u hier vinden.

Alle 20 millimeter brede Jacob Jensen Strata horlogebanden zijn onderling uitwisselbaar - u kunt uw Jacob Jensen 272 dus ook aan een andere kleur band dragen. Wij hebben alle Strata banden in ons assortiment.

Wij zijn officieel verkooppunt van Jacob Jensen horlogebanden.
Merk Jacob Jensen
Type Strata 272
Lengte excl. gesp 225 mm
Dikte horlogekant/punt 2,2 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee

Aanbevolen producten

Zwart Rood Geel "Duitsland" NATO Horlogebandje Nylon

Deze NATO horlogeband is gemaakt van sterk geweven nylon. De uiteinden zijn gesealed waardoor de horlogeband vrijwel geen ruwe of rafelige randen heeft. De RVS gesp kan worrden vervangen door een eigen (merk) gesp en de bandhouders zijn voor extra stevigheid doorgestikt

€15,00 €7,50