Jacob Jensen horlogeband Strata 272 Blauw Leer 20mm

Jacob Jensen horlogeband Strata 272 Blauw Leer 20mm
 

    Opties

€39,50
 In winkelmandje

De originele vervangende lederen horlogeband voor het Jacob Jensen Strata 272 horloge. U kunt uw serienummer vinden op de achterkant van het horloge - deze bestaat eerst uit de cijfers 272 en daarna uit nog 5 andere cijfers. Deze horlogeband is gemaakt uit één stuk leer en wordt onder de met 4 schroefjes bevestigde kastbodem vastgemaakt (nieuwe schroefjes niet inbegrepen).

Deze horlogeband is buiten het horloge 20 millimeter breed en is gemaakt voor het 42 millimeter brede (heren) model van de Jacob Jensen Strata met datumaanduiding. Deze band is niet bedoeld voor de kleinere Jacob Jensen Strata 282 - de band voor dat horloge kunt u hier vinden.

Alle 20 millimeter brede Jacob Jensen Strata horlogebanden zijn onderling uitwisselbaar - u kunt uw Jacob Jensen 272 dus ook aan een andere kleur band dragen. Wij hebben alle Strata banden in ons assortiment.

Wij zijn officieel verkooppunt van Jacob Jensen horlogebanden.
Merk Jacob Jensen
Type Strata 272
Lengte excl. gesp 225 mm
Dikte horlogekant/punt 2,2 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ1703 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1703. De band is gemaakt van beige leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Michael Kors MK2497 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2497 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Lichtbruin Leer 22mm

Deze zeer fraaie horlogeband van glad kalfsleer voor Marc Coblen en de TW Steel 'Marc Coblen' Editons horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen

€29,00 €14,50