Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Cognac

Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Cognac
 

    Opties

€16,95 €29,95
 In winkelmandje

Een stoere horlogeband, gemaakt van dik en soepel kalfsleer, die past aan alle horloges wat grotere horloges. De band is van stevig stiksel voorzien en aan de band zit een forse mat roestvrijstalen gesp, met in het midden het logo van producent Lenzers.

Deze band is geschikt voor horloge van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen en Diesel, waarvan over het algemeen ook de originele gesp over gezet kan worden.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Kalf
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp 190 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/115 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ5351 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ5351  (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

TW Steel Universeel Horlogebandje Grijs Suede Leer

De originele vervangende grijze TW Steel horlogeband (TWS27 en TWS28) met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel Canteen horloges, maar ook zeer geschikt voor alle andere horloges met een 22 en 24 millimeter band

€56,00 €30,00