Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Donkerbruin

Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Donkerbruin
 

    Opties

€14,95 €29,95
 In winkelmandje

Een stoere horlogeband, gemaakt van dik en soepel kalfsleer, die past aan alle horloges wat grotere horloges. De band is van stevig stiksel voorzien en aan de band zit een forse mat roestvrijstalen gesp, met in het midden het logo van producent Lenzers.

Deze band is geschikt voor horloge van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen en Diesel, waarvan over het algemeen ook de originele gesp over gezet kan worden.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Kalf
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp 190 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/115 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Fossil FS5066 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer FS5066  (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00