Lakleer Horlogebandje Lenzers Wit 22mm

Lakleer Horlogebandje Lenzers Wit 22mm
 

    Opties

€6,95 €29,95
 In winkelmandje

Een chique horlogeband, gemaakt van dik en glanzend lak-kalfsleer, die past aan alle horloges. Deze band is alleen verkrijgbaar in de breedtemaat 22 millimeter (weet u niet precies hoe de breedtemaat op te meten, lees dan hier). De band heeft stevig stiksel en een forse mat-roestvrijstalen gesp, met in het midden het logo van producent Lenzers.

Deze band is geschikt voor horloges van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen en Diesel, waarvan over het algemeen ook de originele gesp over gezet kan worden.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Lak
Kleur wit
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 200 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1175 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1175. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€49,00

Fossil Jacqueline ES4368 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge Jaqueline met kastnummer ES4368 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€39,00 €29,00