Maurice Lacroix Horlogeband Mississippi Alligator Donkerblauw 20mm

Maurice Lacroix Horlogeband Mississippi Alligator Donkerblauw 20mm
Maurice Lacroix Horlogeband Mississippi Alligator Donkerblauw 20mm Maurice Lacroix Horlogeband Mississippi Alligator Donkerblauw 20mm Maurice Lacroix Horlogeband Mississippi Alligator Donkerblauw 20mm

    Opties

€175,00
 In winkelmandje

Een prachtige Maurice Lacroix horlogeband gemaakt van echt Mississippi alligator leer, voorzien van het Maurice Lacroix "M" logo en Maurice Lacroix gesp, naar keuze in staal of goudkleurig staal. De naar het middel flink gevulde band, is voorzien van het CITES label, wat garandeert dat het leer afkomstig is van alligators die niet uit het wild gevangen zijn. De band is geschikt voor ieder Maurice Lacroix horloge waarvan de bandmaat overeenkomt met de hier aangeboden maat: 20mm.

De breedte van de band bij de gesp is 18 millimeter (mocht u aan de band een vouwsluiting of andere sluiting willen monteren). U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix banden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Mississippi Alligator
Kleur blauw
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp mm
Lengte gesp-/gatenkant mm
Dikte horlogekant/punt mm
Type sluiting ML gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Land van herkomst Zwitserland

Aanbevolen producten

Infinum Firmitudo Horlogebandje Zadelleer Gouden Gesp 22mm

Deze zeer soepele horlogeband van het Nederlandse merk Infinum is gemaakt voor de Firmitudo horloges, maar de band past ook aan ieder horloge van een ander merk dat een rechte aanzet (bevestiging aan het horloge) nodig heeft.
€34,99 €15,95