Maurice Lacroix Horlogeband voor Sphere Kalfsleer Zwart 18 en 22 mm

Maurice Lacroix Horlogeband voor Sphere Kalfsleer Zwart 18 en 22 mm
Maurice Lacroix Horlogeband voor Sphere Kalfsleer Zwart 18 en 22 mm Maurice Lacroix Horlogeband voor Sphere Kalfsleer Zwart 18 en 22 mm Maurice Lacroix Horlogeband voor Sphere Kalfsleer Zwart 18 en 22 mm

    Opties

€90,00
 In winkelmandje

Een Maurice Lacroix horlogeband gemaakt van kalfsleer, speciaal gemaakt en alleen passen aan het model "Sphere". De band is mat zwart en past perfect aan de kast van het horloge. Het horlogebandje komt zonder de gesp, die kan van de oude band worden overgezet (op de zelfde manier als het omzetten van het horlogebandje).

De band is beschikbaar in 2 maten: 18 en 22 millimeter. Deze zijn onderling niet uitwisselbaar, dus meet goed de maat die u nodig heeft! Weet u niet zeker hoe u de maat van uw band moet meten, lees dan deze instructie.

De 18 millimeter brede horlogeband voor de Maurice Lacroix Sphere is 18 centimeter lang (7 aan de gespkant, 11 cm aan de lange kant) en is aan het uiteinde waar de gesp moet komen 18 millimeter breed. De 22 millimeter brede horlogeband voor de Maurice Lacroix Sphere is 19,5 centimeter lang (7,5 aan de gespkant, 12 aan de lange kant) en is aan het uiteinde waar de gesp moet komen 20 millimeter breed.

U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen. Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix horlogebandjes.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Sphere
Soort leer kalfsleer
Structuur kalf
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp zie tekst
Type sluiting geen
Breedte bij sluiting zie tekst
Land van herkomst Zwitserland

Aanbevolen producten

OOZOO Horlogebandje Wit Leer met Studs

De originele vervangende witte OOZOO horlogeband met studs (popnagels) voor OOZOO horloges. Wij zijn officieel verkooppunt van OOZOO horlogebandjes.

€16,95

Fossil ME3060 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3060 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00