Maurice Lacroix Masterpiece Horlogeband Vouwsluiting Mississippi Alligator Cognac 20/18 mm

Maurice Lacroix Masterpiece Horlogeband Vouwsluiting Mississippi Alligator Cognac 20/18 mm
Maurice Lacroix Masterpiece Horlogeband Vouwsluiting Mississippi Alligator Cognac 20/18 mm Maurice Lacroix Masterpiece Horlogeband Vouwsluiting Mississippi Alligator Cognac 20/18 mm Maurice Lacroix Masterpiece Horlogeband Vouwsluiting Mississippi Alligator Cognac 20/18 mm Maurice Lacroix Masterpiece Horlogeband Vouwsluiting Mississippi Alligator Cognac 20/18 mm

    Opties

€220,00
 In winkelmandje

Een Maurice Lacroix horlogeband voor Masterpiece modellen met vouwsluiting, gemaakt van echt Mississippi alligator leer. De naar het middel flink gevulde band, is voorzien van het CITES label, wat garandeert dat het leer afkomstig is van alligators die niet uit het wild gevangen zijn. De horlogeband is aan de horlogekant 20 millimeter breed en bij de vouwsluiting 18 millimeter. De band komt zonder vouwsluiting, die kunt u overzetten van uw oude band.

De band is totaal 20,2 centimeter lang: 9,4 centimeter aan de korte en 10,8 centimeter aan de lange kant. U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden. Wij verkopen alleen echte Maurice Lacroix banden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Masterpiece
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 202 mm
Lengte gesp-/gatenkant 94/108 mm
Dikte horlogekant/punt 5/2,5 mm
Type sluiting vouwsluiting
Breedte bij sluiting 18 mm
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt ja

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2488 Horlogeband Roze Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2488 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Fossil Jaqcueline Mini ES4410 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge Jaqcueline Mini met kastnummer ES4410 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€50,00

Black Canvas Like NATO Nylon Two Piece Strap

De Canvas-Like-NATO (CLN) two piece strap is een horlogeband in de NATO stijl, die echter net als een normale horlogeband bestaat uit twee delen. CLN is een nieuwe populaire weving, waardoor het nylon lijkt op canvas

€16,50