Army Green ZULU Extreme Premium Nylon Strap

Army Green ZULU Extreme Premium Nylon Strap
 

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De ZULU Extreme horlogebanden van NATOS.com zijn gemaakt van kruislings geweven nylon met 316L roestvrijstalen gespen en bandhouders. ZULU Extreme banden zijn gemaakt zoals traditionele ZULU banden maar dan met een extra veiligheidsflap, zoals bij NATO banden. Alle gewrichten zijn eerst met laser gesloten en daarna gestikt, om de band maximale sterkte te geven.

Door het gebruikte materiaal zijn ZULU horlogebanden beter waterbestendig en ze drogen sneller en door de ˜heavy duty" ZULU stalen hardware zijn ZULU Extreme banden uitermate geschikt voor extreme sporten en een extreme lifestyle.

ZULU banden zijn iets dikker dan NATO horlogebanden, ze zijn daardoor eerder geschikt voor grotere (duik)horloges en minder voor dress-watches.

Breedte band in mm: 20 22 24
Breedte band bij gesp (mm): 20 22 24
Dikte band aan kast (mm): 1,5 1,5 1,5
Lengtemaat      
L - 29 cm, polsmaat 15,5 - 24 cm

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk NATOS.com
Type ZULU
Kleur groen
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

TW Steel Maverick Horlogebandje MS2, MS4, MS6 Bruin 24mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS702 / TWS704 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS2, MS4 en MS6 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle andere TW Steel horloges met een 24 millimeter band.

€114,00