Army Green ZULU Extreme Premium Nylon Strap

Army Green ZULU Extreme Premium Nylon Strap
 

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De ZULU Extreme horlogebanden van NATOS.com zijn gemaakt van kruislings geweven nylon met 316L roestvrijstalen gespen en bandhouders. ZULU Extreme banden zijn gemaakt zoals traditionele ZULU banden maar dan met een extra veiligheidsflap, zoals bij NATO banden. Alle gewrichten zijn eerst met laser gesloten en daarna gestikt, om de band maximale sterkte te geven.

Door het gebruikte materiaal zijn ZULU horlogebanden beter waterbestendig en ze drogen sneller en door de ˜heavy duty" ZULU stalen hardware zijn ZULU Extreme banden uitermate geschikt voor extreme sporten en een extreme lifestyle.

ZULU banden zijn iets dikker dan NATO horlogebanden, ze zijn daardoor eerder geschikt voor grotere (duik)horloges en minder voor dress-watches.

Breedte band in mm: 20 22 24
Breedte band bij gesp (mm): 20 22 24
Dikte band aan kast (mm): 1,5 1,5 1,5
Lengtemaat      
L - 29 cm, polsmaat 15,5 - 24 cm

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk NATOS.com
Type ZULU
Kleur groen
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1680 Horlogeband Cognac Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1680. De band is gemaakt van cognac leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Roze Leer Alligator 22mm

Deze zeer fraaie kalfslederen horlogeband met alligator structuur (geen alligatorleer) voor Marc Coblen en de TW Steel 'Marc Coblen' Editons horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen

€29,00 €14,50

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Lichtblauw Leer Slang 22mm

Deze zeer fraaie kalfslederen horlogeband met slangen leer structuur (geen slangenleer) voor Marc Coblen en de TW Steel 'Marc Coblen' Editons horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen

€29,00 €14,50

Fossil Jaqcueline Mini ES4410 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge Jaqcueline Mini met kastnummer ES4410 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00