Zwart Silicone Bandje Kroko - Zwart Stiksel

Zwart Silicone Bandje Kroko - Zwart Stiksel
 

    Opties

€14,95
 In winkelmandje

Een bijzonder stoere horlogeband met een relief dat sterk aan krokodillenleer doet denken en zelfs geheel doorstikt is met zwart stiksel, maar echt gemaakt is van het meest soepele silicone rubber! Hierdoor is de band uitermate geschikt voor horloges die nat (mogen) worden, zonder gelijk op een duikhorloge te lijken. Aan de roestvrijstalen gesp is de band 2 mm smaller.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Fleurus
Type Caucho
Kleur zwart
Materiaal rubber/silicone
Structuur krokodil
Lengte excl. gesp 200 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ3036 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ3036. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,50

TW Steel Horlogebandje MS1 Bruin 22mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS701 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS1 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band.

€109,00

TW Steel Horlogebandje CE5003 Wit Rubber 32mm

De originele vervangende witte TW Steel CEB5003 horlogeband gemaakt voor de TW Steel CE5003 (CEO Diver), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 32 millimeter band.

€79,00