a.b.art Horlogeband serie D DL EL ES Ecru 21 en 30 mm

a.b.art Horlogeband serie D DL EL ES Ecru 21 en 30 mm
a.b.art Horlogeband serie D DL EL ES Ecru 21 en 30 mm a.b.art Horlogeband serie D DL EL ES Ecru 21 en 30 mm a.b.art Horlogeband serie D DL EL ES Ecru 21 en 30 mm

    Opties

€32,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges (maar ook zeer geschikt voor horloges van andere design horlogemerken). Deze horlogeband wordt in breedtemaat 21 millimeter gebruikt voor a.b.art horloges uit de series D, DL en ES en in breedtemaat 30 millimeter voor a.b.art horloges uit de serie EL

De a.b.art horlogeband is gemaakt van echt kalfsleer met de typische gladde kalfsleder structuur. De band komt met een stalen gesp (gepolijst bij de 21 mm band, mat bij de 30 mm band) met a.b.art  logo, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is zeer dun: 2,5 millimeter aan de horlogekant en 2 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type D/DL/EL/ES
Code 1.3
Kleur wit
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 196 mm
Lengte gesp-/gatenkant 73/123 mm
Dikte horlogekant/punt 2,5/2 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 25,- tot € 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1781 Horlogeband Groen Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1781 . De band is gemaakt van groen leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00