a.b.art Horlogeband serie K/KL/KLD Donkerbruin 18 en 20 mm

a.b.art Horlogeband serie K/KL/KLD Donkerbruin 18 en 20 mm
 

    Opties

€36,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges - maar ook zeer geschikt voor horloges van andere merken die een dunne 18 of 20 millimeter band kunnen gebruiken. Deze banden worden gebruikt voor a.b.art horloges uit de series K (18 mm) en KL en KLD (20 mm).

Deze horlogeband is gemaakt van bruin kalfsleer (a.b.art kleurcode 1.10)  voorzien van matte structuur. De band komt aan een mat stalen gesp, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is zeer dun: 2,5 millimeter aan de horlogekant en 2 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type K/KL/KLD
Code 1.10
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur mat
Voering leer
Lengte excl. gesp 193 mm
Lengte gesp-/gatenkant 73/120 mm
Dikte horlogekant/punt 2,5/2 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7338 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7338. De band is gemaakt van beige leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Fossil ME3047 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3047 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00