a.b.art Milanaise Horlogeband serie D/DL/ES 21 mm

a.b.art Milanaise Horlogeband serie D/DL/ES 21 mm
a.b.art Milanaise Horlogeband serie D/DL/ES 21 mm a.b.art Milanaise Horlogeband serie D/DL/ES 21 mm a.b.art Milanaise Horlogeband serie D/DL/ES 21 mm

    Opties

€40,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende milanaise horlogeband (vaak ook mesh genoemd, gemaakt van fijn geweven staal) voor horloges van het horlogemerk a.b.art, die ook geschikt is voor horloges van andere merken waaraan een 21 millimeter brede horlogeband met (normaal) recht uiteinde past. Deze band wordt gebruikt voor a.b.art horloges uit de series D, DL en ES.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type D/DL/ES
Code 09924
Kleur staal
Materiaal staal
Soort leer roestvrij staal
Structuur geweven
Voering staal
Lengte excl. gesp 190
Lengte gesp-/gatenkant 80/110 mm
Dikte horlogekant/punt 3/3 mm
Gevuld nee
Type sluiting klemsluiting
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7335 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7335 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

TW Steel Horlogebandje MS22 Bruin 24mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS710 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS22 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24millimeter band.

€114,00