a.b.art Horlogeband serie O/OC/OA/W Bruin 21 mm

a.b.art Horlogeband serie O/OC/OA/W Bruin 21 mm
a.b.art Horlogeband serie O/OC/OA/W Bruin 21 mm a.b.art Horlogeband serie O/OC/OA/W Bruin 21 mm a.b.art Horlogeband serie O/OC/OA/W Bruin 21 mm

    Opties

€32,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges - maar ook zeer geschikt voor horloges van andere merken die een dunne 21 millimeter band kunnen gebruiken. Deze band wordt gebruikt voor a.b.art horloges uit de series O, OC, OA en W.

Deze horlogeband is gemaakt van bruin kalfsleer (a.b.art kleurcode 1.10)  voorzien van een matte structuur. De band komt aan een mat stalen gesp met a.b.art  logo, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is dun: 3 millimeter aan de horlogekant en 2,5 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type O/OC/OA/W
Code 1.10
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 195 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/120 mm
Dikte horlogekant/punt 3/2,5 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7291 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7291 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

TW Steel Horlogebandje MS33, MS35 Bruin 22mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS715 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS33 en MS35 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band.

€119,00

Michael Kors MK8504 Horlogeband Zwart Mesh (Milanese)

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8504 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€79,00