Braun BN0087WHSLMHG horlogeband Zilver Mesh (Milanese)

Braun BN0087WHSLMHG horlogeband Zilver Mesh (Milanese)
 

    Opties

€45,00
 In winkelmandje

De Originele Braun horlogeband voor het Braun horloge BN0087WHSLMHG, gemaakt van zilver mesh (milanese) met een zilver stalen gesp met Braun logo.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Braun horlogebanden.

* De horloges op de foto zijn ter illustratie van het model / de modellen waarvoor het bandje geschikt is. U koopt alleen het horlogebandje.
Merk Braun
Type BN0087WHSLMHG
Code 07212
Type sluiting gesp
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4387 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4387 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Diesel DZ5503 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ5503  (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Navy Blue Two Piece RAF NATO Nylon Strap

De blauwe "Two Piece" RAF NATO strap, is een horlogeband in de NATO stijl, die echter net als een normale horlogeband bestaat uit twee delen, met een verschuifbare passant

€13,50