Daniel Wellington 12mm Petite Ashfield Mesh Horlogebandje Zwart

Daniel Wellington 12mm Petite Ashfield Mesh Horlogebandje Zwart
Daniel Wellington 12mm Petite Ashfield Mesh Horlogebandje Zwart Daniel Wellington 12mm Petite Ashfield Mesh Horlogebandje Zwart

    Opties

  1. Niet voorradig
€49,00

De originele vervangende 12 millimeter brede zwarte mesh (geweven stalen) horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Ashfield horloges (met een horlogekast diameter van 28 millimeter).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Ashfield
Code DW00200194
Structuur geweven
Type sluiting klem
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ1783 Horlogeband Cognac Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1783 . De band is gemaakt van cognac leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Hirsch Louisianalook Alligatorprint Horlogebandje Roze

De Hirsch Louisianalook is een mat glanzende horlogeband, gemaakt van geselecteerd eersteklas kalfsleder, bedrukt met het reliëf van een Louisiana alligator en veredeld met een natuurlijk 2-kleureneffect.

€27,00 €22,00