Daniel Wellington 12mm Petite Cornwall Zwart Nato Horlogebandje Rosé Gesp

 

    Opties

  1. Niet voorradig
€22,50 €25,00

De originele vervangende 12 millimeter brede zwarte NATO horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Cornwall met een horlogekast diameter van 28 millimeter, gemaakt van geweven kwaliteits nylon en met een originele Daniel Wellington gesp van roségoud roestvrij staal.

De horlogeband is zonder de gesp meegemeten 19 centimeter lang (7,5 / 11,5 cm, een normale dames en herenmaat).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Cornwall
Code DW00200195
Kleur Zwart
Materiaal Nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Lengte gesp-/gatenkant zie omschrijving
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht Ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7269 Horlogeband Cognac Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7269. De band is gemaakt van cognac kleurig leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Michael Kors MK8458 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8458 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK2420 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2420 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00