Daniel Wellington 12mm Petite Melrose Mesh Horlogebandje Rose

Daniel Wellington 12mm Petite Melrose Mesh Horlogebandje Rose
Daniel Wellington 12mm Petite Melrose Mesh Horlogebandje Rose Daniel Wellington 12mm Petite Melrose Mesh Horlogebandje Rose

    Opties

€59,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 12 millimeter brede rosegoudkleurige mesh (geweven stalen) horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Melrose horloges (met een horlogekast diameter van 28 millimeter).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Melrose
Code DW00200192
Structuur geweven
Type sluiting klem
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee