Daniel Wellington 12mm Petite Reading Zwart Leer Horlogebandje Rosé Gesp

 

    Opties

€55,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 12 millimeter brede horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Reading (met een horlogekast diameter van 28 millimeter), gemaakt van zwart leer en met een originele Daniel Wellington gesp van rosé roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Reading
Code DW00200182
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Lengte gesp-/gatenkant zie omschrijving
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee
Land van herkomst Italië
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

TW Steel CEO Adesso Horlogebandje CE7014 Bruin 24mm

De originele vervangende bruine TW Steel CEB7014 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE7014 CEO Adesso, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band

€79,00 €39,00