Daniel Wellington 12mm Petite Sterling Mesh Horlogebandje RVS

Daniel Wellington 12mm Petite Sterling Mesh Horlogebandje RVS
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€42,50 €49,00

De originele vervangende 12 millimeter brede mesh (geweven stalen) horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Sterling horloges (met een horlogekast diameter van 28 millimeter).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Sterling
Code DW00200193
Structuur geweven
Type sluiting klem
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7307 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7307 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Fossil ES3060 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ES3060 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00