Daniel Wellington 12mm Petite Sterling Mesh Horlogebandje RVS

Daniel Wellington 12mm Petite Sterling Mesh Horlogebandje RVS
 

    Opties

€59,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 12 millimeter brede mesh (geweven stalen) horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Sterling horloges (met een horlogekast diameter van 28 millimeter).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Sterling
Code DW00200193
Structuur geweven
Type sluiting klem
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4317 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4317. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€49,00

TW Steel Horlogebandje TS3 Blauw Rubber 24mm

De originele vervangende blauwe TW Steel TWB181 horlogeband gemaakt voor de TW Steel TS3 Grandeur Tech, maar ook geschikt voor alle TW Steel Grandeur Tech horloges met een 24 millimeter band.

€68,00