Daniel Wellington 12mm Petite York Donkerbruin Leer Horlogebandje Rosé Gesp

 

    Opties

€55,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 12 millimeter brede horlogeband voor de Daniel Wellington Petite York (met een horlogekast diameter van 28 millimeter), gemaakt van donkerbruin leer en met een originele Daniel Wellington gesp van rosé roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 28 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite York
Code DW00200185
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Lengte gesp-/gatenkant zie omschrijving
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee
Land van herkomst Italië
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Seiko 5 Horlogeband SNK809 Zwart Canvas 18mm

De originele vervangende horlogeband voor het Seiko 5 SNK809 (SNK809K2) horloge. De band past daarnaast aan alle Seiko horloges met kaliber/kast code 7S26 - 02J0 op de achterkant

€29,95

Stalen Gesp voor Horlogebanden Breed

Een gesp voor een horlogeband, gemaakt van wat breder de roestvrij staal. De gesp heeft aan de binnenkant (niet zichtbaar tijden het dragen) het merk NATOS.com (een Nederlands horlogebanden merk). Let u er bij uw bestelling op dat de afmeting van deze gesp de breedte van uw horlogeband aan de gespkant moet hebben?

€2,95