Daniel Wellington 14mm Petite Cornwall Zwart Nato Horlogebandje RVS Gesp

Daniel Wellington 14mm Petite Cornwall Zwart Nato Horlogebandje RVS Gesp
 

    Opties

€35,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 14 millimeter brede zwarte NATO horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Cornwall met een horlogekast diameter van 32 millimeter, gemaakt van geweven kwaliteits nylon en met een originele Daniel Wellington gesp van roségoud roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 32 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

*  Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Cornwall
Code DW00200179
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

TW Steel Maverick Horlogebandje MS34, MS36 Bruin 24mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS716 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS34 en MS36 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band.

€124,00

Fossil BQ2449 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer BQ2449 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00