Daniel Wellington 14mm Petite Durham Bruin Leer Horlogebandje Rosé Gesp

 

    Opties

  1. Niet voorradig
€34,00 €39,00

De originele vervangende 14 millimeter brede horlogeband voor de Daniel Wellington Petite Durham (met een horlogekast diameter van 32 millimeter), gemaakt van bruin vintage leer (dit leer verandert van kleur bij het dragen, zie voorbeeldfoto) en met een originele Daniel Wellington gesp van rosé roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 32 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Durham
Code DW00200142
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Lengte gesp-/gatenkant zie omschrijving
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee
Land van herkomst Italië
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4172 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4172. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00