Daniel Wellington 14mm Classic Petite Melrose Mesh Horlogebandje Rose

Daniel Wellington 14mm Classic Petite Melrose Mesh Horlogebandje Rose
 

    Opties

€42,50 €49,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 14 millimeter brede rosegoudkleurige mesh (geweven stalen) horlogeband voor de Daniel Wellington Classic Petite Melrose horloges (met een horlogekast diameter van 32 millimeter).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic Petite collectie met een horlogekast diameter van 32 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Petite Melrose
Code DW00200139
Structuur geweven
Type sluiting klem
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Camouflage Premium NATO G10 Military Nylon Strap

De NATO band in camouflage kleuren is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft

€12,50