Daniel Wellington 17mm Dapper Reading Zwart Leer Horlogebandje RVS Gesp

Daniel Wellington 17mm Dapper Reading Zwart Leer Horlogebandje RVS Gesp
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€39,00

De originele vervangende 17 millimeter brede horlogeband voor de Daniel Wellington Dapper Reading (met een horlogekast diameter van 34 millimeter), gemaakt van zwart leer en met een originele Daniel Wellington gesp van rosé roestvrij staal.

De horlogeband is zonder de gesp meegemeten 19 centimeter lang (7,5 / 11,5 cm, een normale dames en herenmaat).

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Dapper collectie met een horlogekast diameter van 34 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Dapper Reading
Code DW00200133
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Lengte gesp-/gatenkant zie omschrijving
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee
Land van herkomst Italiλ
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 40,- tot € 75,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ2063 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ2063. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

TW Steel Universeel Horlogebandje Grijs Suede Leer

De originele vervangende TW Steel horlogeband (TWS49 en TWS50) van grijs suede leer met studs (popnagels) en roestvrijstalen uiteinden, gemaakt voor TW Steel Canteen horloges, maar ook zeer geschikt voor alle andere horloges met een 22 en 24 millimeter band

€72,00 €32,00