Daniel Wellington 19mm Dapper Durham Bruin Leer Horlogebandje RVS Gesp

Daniel Wellington 19mm Dapper Durham Bruin Leer Horlogebandje RVS Gesp
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€34,00 €39,00

De originele vervangende 19 millimeter brede horlogeband voor de Daniel Wellington Dapper Durham (met een horlogekast diameter van 38 millimeter), gemaakt van gemaakt van vintage bruin leer (het verkleurt bij het dragen) en met een originele Daniel Wellington gesp van roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Dapper collectie met een horlogekast diameter van 38 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel Wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Dapper Durham
Code 200132
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Lengte gesp-/gatenkant zie omschrijving
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee
Land van herkomst Italiλ
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4072 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4072. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Diesel DZ4276 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4276. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Eulit Perlon Horlogeband Panama Zwart

Deze wat steviger gevlochten Eulit Panama perlon horlogeband is dankzij oppervlakteverzegeling beschermd tegen vuil en vocht en uiterst duurzaam en bestendig. De in Duitsland gemaakte perlon band is vervaardigd uit sterk geweven perlon (polyamide). De uiteinden zijn door middel van hitte gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft

€16,50