Daniel Wellington 20mm Classic Roselyn NATO Horlogebandje Rose Gesp

Daniel Wellington 20mm Classic Roselyn NATO Horlogebandje Rose Gesp
 

    Opties

€35,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 20 millimeter brede NATO horlogeband voor de Daniel Wellington Classic Roselyn met een horlogekast diameter van 40 millimeter, gemaakt van geweven kwaliteits nylon en met een originele Daniel Wellington gesp van rosegoudkleurig roestvrij staal.

Omdat horlogebanden van Daniel Wellington een standaard bevestiging hebben, zijn ze onderling uitwisselbaar en kan deze horlogeband ook aan andere modellen uit de Daniel Wellington Classic collectie met een horlogekast diameter van 40 millimeter worden gedragen. Ook passen de horlogebanden van Daniel wellington aan horloges van andere merken, zolang de juiste breedtemaat wordt gekozen.

Deze Daniel Wellington NATO horloge band is 250 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang tot 21 centimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Daniel Wellington
Type Roselyn
Code DW00200207
Kleur rood
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rose rvs
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

TW Steel Horlogebandje VS12, VS14 Grijs Canvas 24mm

De originele vervangende grijze TW Steel TWS604 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel VS12 en VS14 (Volante), maar ook zeer geschikt voor alle andere TW Steel horloges met een 24 millimeter band.

€48,00