Danish Design Horlogeband IQ41Q975 - 20mm

Danish Design Horlogeband IQ41Q975 - 20mm
 

    Opties

€23,00
 In winkelmandje

De originele vervangende horlogeband voor het Danish Design IQ14Q975 horloge - een 20 mm brede kalflederen band met stalen gesp.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Danish Design horlogebanden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Danish Design
Type IQ41Q975
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

OOZOO Horlogebandje Cognac Leer met Studs

De originele vervangende cognac kleurige OOZOO horlogeband met studs (popnagels) voor OOZOO horloges. Wij zijn officieel verkooppunt van OOZOO horlogebandjes.

€15,95

Michael Kors MK2340 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2340 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK8385 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8385 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00