Denim Blue Tweed Like Nylon NATO G10 Military Strap

Denim Blue Tweed Like Nylon NATO G10 Military Strap
Denim Blue Tweed Like Nylon NATO G10 Military Strap Denim Blue Tweed Like Nylon NATO G10 Military Strap

    Opties

€14,75
 In winkelmandje

Deze NATO horlogeband is speciaal geweven om te lijken op het beroemde Schotse / Engels Tweed. Echt Tweed is gemaakt van wol en is daarom als materiaal niet geschikt voor NATO banden, daarom is deze strap gemaakt van verschillende kleuren extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft.

De band is gemaakt door NATOS.com - de merknaam van dit bedrijf staat altijd aan de binnenkant van de gesp, zodat deze onzichtbaar is tijdens het dragen. De roestvrijstalen gesp van deze horlogeband is bevestigd met een bandpen, waardoor deze vervangen kan worden voor een eigen gesp, bijvoorbeeld van het merk van het horloge waaraan de band gemonteerd wordt. De eerste bandhouder zit niet ingenaaid, zodat de band er makkelijker onderdoor gestoken kan worden. De gesp en bandhouders zijn gemaakt van 316L extra sterk roestvrij staal.

Deze NATO strap is 29 centimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang van 15,5 tot 24 centimeter. Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Natos.com
Type Tweed
Kleur blauw
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot € 25,-