Diesel DZ4296 Horlogeband Bruin Leer (15)

Diesel DZ4296 Horlogeband Bruin Leer (15)
 

    Opties

€44,00
 In winkelmandje

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4296 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers).

De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

LET OP! U koopt alleen de horlogeband, niet het horloge.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het horloge op de foto dient als voorbeeld, u koopt alleen de band.

Merk Diesel
Code DZ4296
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS

Aanbevolen producten

Diesel DZ1204 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1204. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Eulit Perlon Horlogeband Panama Grijs

Deze wat steviger gevlochten Eulit Panama perlon horlogeband is dankzij oppervlakteverzegeling beschermd tegen vuil en vocht en uiterst duurzaam en bestendig. De in Duitsland gemaakte perlon band is vervaardigd uit sterk geweven perlon (polyamide). De uiteinden zijn door middel van hitte gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft

€16,50

Locman Change Donna Lederen Horlogeband Blauw

Een originele vervangen horlogeband voor de Locman Change Donna, met de hand gemaakt in Italië van soepel leer. Deze horlogeband is alleen geschikt voor de dames modellen van de Locman Change
€50,00