Diesel DZ4302 Horlogeband Bruin Leer

Diesel DZ4302 Horlogeband Bruin Leer
 

    Opties

€49,00
 In winkelmandje

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4203 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers).

De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

LET OP! U koopt alleen de horlogeband, niet het horloge.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het horloge op de foto dient als voorbeeld, u koopt alleen de band.

Merk Diesel
Code DZ4302
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS

Aanbevolen producten

Eulit Perlon Horlogeband Kristall Zwart - Gouden Gesp

Deze bijzonder fijn gevlochten Eulit Kristall perlon horlogeband is dankzij oppervlakteverzegeling beschermd tegen vuil en vocht en uiterst duurzaam en bestendig. De in Duitsland gemaakte perlon band is vervaardigd uit sterk geweven perlon (polyamide). De uiteinden zijn door middel van hitte gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft

€17,50

Diesel DZ4246 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4246. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€49,00

Stalen Gesp voor Horlogebanden

Een standaard gesp voor een horlogeband, gemaakt van de roestvrij staal. De gesp is merkloos. Let u er bij uw bestelling op dat de afmeting van deze gesp de breedte van uw horlogeband aan de gespkant moet hebben?

€2,95