Diesel DZ5351 Horlogeband Bruin Leer

Diesel DZ5351 Horlogeband Bruin Leer
 

    Opties

€49,00
 In winkelmandje

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ5351 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers).

De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

LET OP! U koopt alleen de horlogeband, niet het horloge.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het horloge op de foto dient als voorbeeld, u koopt alleen de band.

Merk Diesel
Code DZ5351
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS

Aanbevolen producten

Diesel DZ4256 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4256 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€49,00

Black Sky Blue Orange NATO G10 Military Nylon Strap

Deze zwart, lichtblauw en oranje NATO band is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft

€12,95

Designhütte Watchwinder München 2 Zwart

De München 2 watchwinder (horloge opwinder) van Designhütte is geschikt voor twee automatische horloges. Daarnaast is er ruimte voor maximaal vier horloges op aparte kussens in het voorste gedeelte van de watchwinder. De watchwinder staat in stilstand op positie "12 uur", waardoor de horloges mooi presenteren. 

€549,00 €449,00