Diesel DZ7323 Horlogeband Zwart Leer

Diesel DZ7323 Horlogeband Zwart Leer
 

    Opties

€44,00
 In winkelmandje

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7323 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers).

De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

LET OP! U koopt alleen de horlogeband, niet het horloge.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het horloge op de foto dient als voorbeeld, u koopt alleen de band.

Merk Diesel
Code DZ7323
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS

Aanbevolen producten

Black NATO Pull-Up Leather Strap - SS

Deze lederen NATO strap is gemaakt van echt pull-up leer - een populaire afwerkingstechniek voor leer, waarbij was in het leer wordt ingebracht. De bijzondere afwerking zorgt ervoor dat lijnen in het leer worden gevormd wanneer het wordt uitgerekt

€15,00

TW Steel Horlogebandje TS4 Zwart Rubber 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWB182 horlogeband gemaakt voor de TW Steel TS4 Grandeur Tech, maar ook geschikt voor alle TW Steel Grandeur Tech horloges met een 24 millimeter band.

€68,00

OPEN EINDE: Hirsch Rainbow Horlogebandje Lizardgrain Wit

Met de lichte vulling en de prachtige hagedis-structuur is de edele kalfslederen horlogeband bijna niet te onderscheiden van een echte hagedis. Deze horlogeband met open aanzet is gemaakt voor horloges met vaste band pennen.

€29,90