Fromanteel Canvas Horlogeband Bruin

Fromanteel Canvas Horlogeband Bruin
Fromanteel Canvas Horlogeband Bruin Fromanteel Canvas Horlogeband Bruin

    Opties

€64,00
 In winkelmandje

Het originele vervangende horlogebandje van Fromanteel gemaakt van kalfsleer met een canvas toplaag en een gratis nieuwe originele roestvrijstalen Fromanteel gesp. Tegen meerprijs kan een speciale Fromanteel vouwsluiting aan de band worden bevestigd.

Alle Fromanteel bandjes beschikken standaard over Quick Release bandpennen, waardoor de band zonder gereedschap makkelijk te verwisselen is. Omdat deze horlogeband een standaard aanzet heeft, kan de band ook aan horloges van andere merken gedragen worden.

Deze Fromanteel horlogeband is verkrijgbaar (=) in de volgende maat:

Breedte band in mm:  20
Breedte band bij gesp (mm): 18
Dikte band aan kast (mm): 6
Lengtemaat*
 
M/L - 19 cm (7,5/11,5)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Fromanteel
Type Canvas
Code S-017
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer canvas op leer
Structuur geweven
Voering leer
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht nee
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 40,- tot € 75,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1802 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1802. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Rios Bedford Horlogebandje Vintage Leer Zwart

De Rios Bedford is een met de hand zadel-gestikte horlogeband van vintage leer, die qua ontwerp en stijl helemaal inspeelt op de trend van de natuurlijke bewerking van leer en de zelfgemaakte horlogebanden

€39,90