Hirsch Tritone Horlogeband Louisiana Alligator Leer Semi-Mat Bruin

Hirsch Tritone Horlogeband Louisiana Alligator Leer Semi-Mat Bruin
Hirsch Tritone Horlogeband Louisiana Alligator Leer Semi-Mat Bruin Hirsch Tritone Horlogeband Louisiana Alligator Leer Semi-Mat Bruin Hirsch Tritone Horlogeband Louisiana Alligator Leer Semi-Mat Bruin

    Opties

€159,00 €241,00
 In winkelmandje

Deze Hirsch Tritone is een robuuste en dynamische horlogeband, gemaakt van echt Louisiana alligator leer (CITES gecertificeerd), die bijzonder goed past aan grotere horloges van merken als Panerai en U-Boat

Het leer van de Amerikaanse alligator is vezeldiep in het vat gekleurd en heeft een fraaie matte glans doordat het met de hand is geborsteld. De mooi gevulde horlogeband met hand gestikte contrastnaad, loopt naar het einde toe platter af en heeft een stoere afgeplatte punt.

Deze horlogeband komt aan een speciale Hirsch gesp met een extra brede doorn.Belangrijk mocht u uw eigen (merk) gesp aan deze band willen zetten: de uitsparing in de band voor de doorn is ongeveer 6 mm, de gaten in de band waar de doorn doorheen gaat zijn ongeveer 4,2 mm.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Deze horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm: 22 24
Breedte band bij gesp in mm: 20 22
Dikte band aan de kast in mm: 4,7 4,7
Dikte band bij de gesp in mm: 2,0 2,0
Lengtemaat*:    
L - 19 cm (75/115 mm)
 * De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.


* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Tritone
Code 08607018
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer alligatorleer
Structuur alligator
Voering Silkglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer